• UImage

  Organiseer contactpersonen

  Uitgebreid relatiebeheer aan de hand van overzichtelijke lijsten. Stel een selectie samen door resultaten te sorteren en filteren. De lijsten zijn direct bruikbaar voor export

  Relatiebeheer ›

 • timesheet Yoobi groen is geaccordeerd, grijs is gesloten, blauw is open en geel is wacht op akkoord klant

  Gericht verkopen

  CRM is de plek om kansen en verkopen te registreren. Verdeel contactpersonen over verschillende categorieën en definieer de waarde per fase. Jouw verkoop funnel is direct inzichtelijk en up-to-date.    

  Taakbeheer ›
 • Image

  Online offreren

  Administreer offertes en andere bestanden bij de relatie. Een verkoop wordt gebundeld tot één pakket met alle relevante informatie.

  Gericht verkopen ›

Actief relatiebeheer

De CRM Module helpt je om samen te werken aan projecten en verkooptargets. Sla documenten op vanuit je mailbox, gebruik de app of werk afspraken bij vanuit je agenda. Meer inzicht, zodat jij gericht actie kan ondernemen.

CRM ›

Koppelingen

Versterk CRM door Yoobi te koppelen met andere software. Kies voor MailChimp voor het versturen van nieuwsbrieven. Werk je met Outlook of Gmail, kies voor een add-in om direct contactpersonen, e-mails en bijlagen op te slaan in het CRM.

Uitbreidingen ›

CRM via de app

Met deze gebruiksvriendelijke App kunnen medewerkers en managers op een simpele manier uren registreren, verlof aanvragen (of accorderen), taken afhandelen en projecten bijhouden. Op locatie bij de klant, of thuis op de bank.

Yoobi App ›